Select Page

– Les jugadores alteanes del C.I. Vila Blanca van ser rebudes per l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz.

La Comunitat Valenciana es va proclamar recentment campiona d’Espanya de seleccions territorials, en el nacional celebrat a Zamora, en categoria cadet femení. La Selecció Valenciana va demostrar el seu potencial durant tot el torneig, i es va imposar en la gran final a l’amfitriona, la selecció de Castella i Lleó per 30-21, en partit disputat en el Poliesportiu Ángel Nieto.

L’handbol alteà va estar representat per dues jugadores pertanyents al Club Esportiu Vila Blanca. Ekaterina Zhukova i Melanie Guàrdia Such van formar part del combinat dirigit per la seleccionadora espanyola júnior femení, Sagrario Santana. Per a ambdues l’experiència ha sigut única i volen seguir creixent com a esportistes. De fet Zhukova estarà l’any que ve amb l’equip d’Agustinos a Alacant, en categoria juvenil, mentre que la portera Melanie Guàrdia ha fitxat pel Sagunt per a la pròxima campanya. 

L’Alcalde d’Altea mostrava la seua satisfacció per l’aconseguit per les esportistes alteanes. Segons Ortiz, “practicar esport a la seua edat sempre és molt sacrificat i és un al·licient aconseguir un campionat d’Espanya. M’alegre pel club perquè aquesta és la línia a seguir, arribar als alt possible però amb jugadors o jugadores formats en la pedrera. Vull felicitar a tots els que han aportat el seu granet d’arena perquè Ekaterina i Melanie hagen aconseguit aquest resultat”, va concloure el primer edil alteà.

Pin It on Pinterest