Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha acollit aquest matí la tradicional recepció que realitza als xiquets i xiquetes sahrauís que participen del projecte “Vacances en Paz”. Un any més i per mediació de les associacions Juita i Luali, han sigut 11 els xiquets que estan gaudint de l’estiu a Altea i la comarca de la Marina Baixa. 

El consistori alteà finança part del viatge d’aquests xiquets, que durant les seues vacances amb les famílies d’acolliment es realitzen revisions mèdiques, s’integren en la nostra cultura i aprenen l’idioma, perden una mica la desnutrició que en determinats casos porten i deixen per unes setmanes la hamada algeriana, en la qual suporten ara mateix més de 50 graus de temperatura.

Durant la recepció, els xiquets i xiquetes, acompanyats de les seues famílies d’acolliment, van rebre diversos regals de la corporació alteana, encapçalats per l’Alcalde Altea, Miguel Ortiz. Per a Ortiz, es tracta d’una experiència única, “tant els xiquets que ens visiten en els mesos de juliol i agost, com per a les famílies acollidores. Dins de les nostres possibilitats ajudem al fet que puguen viatjar cada any, i gaudisquen d’Altea”. Miguel Ortiz mostrava el seu agraïment a les famílies alteanes, que any rere any, acullen a aquests xiquets sahrauís, “és de lloar el seu esperit altruista en el qual s’obstinen a compartir en aquest projecte. És una experiència enriquidora per a ambdues parts, per als xiquets que vénen i per a les famílies que els reben”, va concloure l’Alcalde d’Altea.

Pin It on Pinterest