Select Page

L’equip de govern d’Altea segueix en la seua obstinació de convertir el centre urbà, en un centre comercial obert que siga capaç de seguir especialitzant-se en una oferta diferent, combinant tradició i qualitat.

En aquest sentit, aquest matí mantenia una reunió en el consistori alteà el Conseller d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana, Màxim Buch, amb l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, l’edil de Comerç i Turisme, Vigela Lloret, i el regidor responsable de l’Àrea econòmica en Ajuntament d’Altea, Pedro Barber.

L’equip de govern, encapçalat pel primer edil alteà, ha explicat a Buch les possibilitats del projecte de cara a impulsar Altea com a “Centre Comercial Obert”, com una aposta necessària per a ampliar l’oferta ja existent d’oci, restauració i comerç en la localitat.

Miguel Ortiz va traslladar al Conseller la importància que té preparar-nos per al dia després de la crisi, i situar Altea en el grup de cap que abans es beneficie de l’impuls de la recuperació econòmica, així mateix de la importància que té per a Altea el crear ocupació en el sector serveis, per la qual cosa l’Av. Jaume I i el seu entorn ha de recuperar el desenvolupament comercial que li han caracteritzat fins a fa uns anys.

El Conseller, Màxim Buch, va voler conèixer “in situ” la zona afectada per a la transformació del centre comercial obert, per la qual cosa una vegada finalitzada la reunió en alcaldia van girar visita a l’Av. Jaume I, on va destacar la importància d’unir la iniciativa pública i privada per a impulsar el “Centre Comercial Obert” a Altea i la predisposició de la Generalitat Valenciana de col·laborar amb l’Ajuntament d’Altea perquè el “Centre Comercial Obert” siga realitat al més prompte possible.

La intenció és implicar a la Conselleria, perquè a través de diversos incentius, es puga transformar el centre urbà d’Altea i fer-ho més atractiu per als clients que decidisquen comprar en el comerç alteà.

Recordar que l’engegada d’aquest projecte ve des de lluny, i ja va formar part del grup d’idees i reunions que es van realitzar amb motiu del fòrum dedicat al comerç “Altea Dinamitza 2012”. Un fòrum en què va participar el propi Màxim Buch, i on va estar present el Secretari d’Estat de Comerç, Jaime García-Legaz.

Pin It on Pinterest