Select Page

La Concejalia de Benestar Social de l’Ajuntament d’Altea posarà de nou en marxa el Curs d’Alfabetització Digital, que tan bona acceptació va tenir en la seua primera edició. El curs començarà el pròxim 9 de setembre i tindrà dos torns, del 9 al 13 de setembre i del 16 al 20 de setembre. L’horari serà de 9 a 13 hores i es realitzaràs en l’aula d’informàtica del CEAM.

El curs és totalment gratuït i va dirigit a aquelles persones que no coneixen el funcionament de l’ordinador, i que mai s’han posat enfront d’aquesta tecnologia; és a dir es partirà des del més bàsic fins a conèixer l’essencial de la informàtica.
El nombre de places per a aquest curs és reduït, per la qual cosa s’atendran les mateixes per rigorós ordre d’inscripció. La formalització de la matricula per a aquest curs i cadascun dels torns, es podrà realitzar presentant una instància en el registre de l’Ajuntament sol·licitant participar en el Curs d’Alfabetització Digital, a partir del pròxim 16 d’agost.

Amb aquesta formació, segons ha explicat l’edil de Serveis Socials, Gregorio Alvado, “es va a oferir a les persones l’oportunitat perquè puguen accedir en un futur a una formació reglada en informàtica, sense necessitat d’enfrontar-se a pors i temors pel fet de no haver manejat mai un ordinador”. Així mateix, ha remarcat Gregorio Alvado, que “es pretén augmentar les seues possibilitats i capacitats d’aconseguir una ocupació”. 

Pin It on Pinterest