Select Page

Des de fa molts anys que la localitat d’Altea ha anat rebent a infinitat d’artistes i artesans, que amb el pas del temps, s’han establit en la localitat. El seu treball ha permès que el nom d’Altea haja viatjat pels llocs més recòndits del món, ajudant a promocionar una mica més la imatge del municipi. 
D’aquesta forma, el col·lectiu d’Artesans Creatius de la Costa Blanca ha engegat “Altea Creativa”, que a través de la publicació d’un fullet promocional, dóna a conèixer una completa llista de carrers dels tallers de pintors, escultors i artesans d’Altea. El fullet també arreplega telèfon de contacte, horaris dels tallers i algunes dades dels protagonistes.
La presentació va tenir lloc aquest matí amb la presència de la majoria de pintors, escultors i artesans que apareixen en la guia.

Per a Enrique Lecuona, artesà i president de l’associació, es tracta d’un primer pas que s’ha donat a Altea, però que volen realitzar en poc temps proposades d’aquest tipus en altres localitat de la província d’Alacant. Segons Lecuona, “en aquest camí de promoció que iniciem, en el qual estem implicats els creatius i el propi ajuntament, volem fer públic el nostre compromís amb el nostre ofici de cara al futur, i tot nostra força i la nostra creativitat posar-la al servei d’Altea”.

Per a Jesús Ballester, Regidor de Presidència de l’Ajuntament d’Altea, uns dels objectius del Consistori és desestacionalitzar l’oferta turística del municipi. Per açò, la guia “Altea Creativa” va a suposar un al·licient més per al turista o visitant d’Altea, siga el que siga l’època de l’any en què ho faça. Segons Ballester, “hem de felicitar-nos per varies raons. Una d’elles és poder creure i fer nàixer un projecte en el moment en el qual estem, ja que té moltes dificultats. És molt important que aquesta aposta conjunta s’haja fet una realitat”, va destacar l’edil alteà.
Per a Jesús Ballester, “Altea té molts mesos al llarg de l’any que es deuen omplir de propostes d’aquest tipus, que són l’essència de la localitat. Dins de les nostres possibilitats anem a seguir col·laborant amb les idees que vagen sorgint d’aquest tipus”, va concloure.

Pin It on Pinterest