Select Page

Dilluns que ve, 25 de febrer, començarà el trasllat de Ràdio Altea, des dels antics estudis de la Casa de l’Aigua, fins a les noves instal·lacions del Centre Cultural Juvenil. El canvid’ubicació de Ràdio Altea, amb un cost de 32.990 euros, va a permetre un estalvi anual superior a 12.000 euros i al seu torn millorar l’accessibilitat, ja que als antics estudis solament s’accedia per una estreta escala amb l’impediment per a persones majors i/o amb mobilitat reduïda. De la mateixa manera, s’han escomès millores fonamentals en els equips tècnics, que evitaran els talls d’emissió que es venien registrant fins al moment.

D’aquesta manera, anem a disposar d’unes noves instal·lacions, modernes, accessibles i amortitzades en menys de tres anys. A tot això hem de ressenyar que l’immoble de la Casa de l’Aigua, propietat de l’Ajuntament, s’inclourà en el pla de reactivació del patrimoni cultural.

Des de Ràdio Altea s’informa a tots els seus oïdors que, mentre durin les obres del trasllat, deixarà d’emetre durant un parell de dies, esperant que aquest temps sigui el més breu possible.

Pin It on Pinterest