Select Page

Punset: “Conservar, cuidar i rehabilitar les façanes del Nucli antic és fonamental si volem seguir sent un lloc de referència per al turisme de qualitat”

Des de la Regidoria d’Urbanisme, s’està realitzant una acció concertada per  afavorir la rehabilitació de la imatge del Nucli urbà i combatre la imatge estètica negativa que dóna l’estat d’abandó en els immobles. Segons ha explicat l’edil d’Urbanisme, Carolina Punset, “fa dècades que moltes de les finques del Nucli antic i el seu entorn es troben en un estat de deterioració que perjudica notablement la imatge del municipi. P intades, buits en façanes sense tapar i, en general, l’estat de deixadesa i degradació de les façanes,són freqüents entre els propietaris que incompleixen el seu deure legal de conservació.”

Des de l’Ajuntament s’ha requerit als propietaris perquè realitzin els arranjaments mínims que garanteixin, la neteja i la seguretat que requereix la nostra imatge urbana. “Volem que, al finalitzar la legislatura, no quedi ni una casa del Nucli antic sense pintar de blanc” ha assenyalat l’edil d’Urbanisme. Punset també ha remarcat que “des de l’Ajuntament hem habilitat una partida de 18.000 euros que ens permetrà donar ajudes a tots els sol·licitants residents en el Nucli antic. La quantia de l’ajuda serà fixa, per valor de 300 euros per immoble i serà atorgada per rigorós ordre de petició”.

“Hem concentrat la nostra partida pressupostària en el Nucli antic perquè entenem que és fonamental posar-lo en valor si va a ser declarat Conjunt Històric Artístic en els pròxims mesos. Es tracta de recuperar i cuidar la imatge d’Altea perquè pugui seguir sent un lloc amb el mateix atractiu que va tenir abans del boom de la construcció” , ha conclòs Punset.

Pin It on Pinterest