Select Page

Esta matinada, a les 03:30 hores, s’ha declarat un incendi en una de les vivendes socials del Centre Especial d’Atenció a Majors (CEAM) , ocupades per persones majors. Cal lamentar la defunció d’un baró, A.P.G. de 76 anys d’edat, inquilí de la vivenda on s’ha originat l’incendi.
Després d’iniciar-se el foc en una de les vivendes, situada en la primera planta, ràpidament han acudit Bombers, Policia Local, Guàrdia Civil, DYA i el SAMU;   procedint-se a desallotjar l’edifici. Als pocs minuts, també han acudit per a conéixer l’incident de primera mà i coordinar quantes actuacions s’han necessitat l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, el regidor de Servicis Socials Gregorio Alvado, el Regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Sellés i Francisco Nadal, secretari de la Fundació Nostres Majors Vila d’Altea.

De forma coordinada i en el menor temps possible s’ha procedit a allotjar a tots els residents, en un primer moment en el Centre Social, i posteriorment han sigut reubicats en la Residència Boqueres i en vivendes de familiars.

L’incendi s’ha originat en la vivenda núm. 1. Una vegada que els Bombers i Cossos de Seguretat han accedit a la vivenda, han trobat el cos sense vida d’A.P.G., de 76 anys, resident en les dites vivendes des de la seua inauguració, en el 2007.

El foc, segons pareix, s’ha iniciat en el dormitori de l’home mort, si bé fins al moment no hi ha més informació, estant sent investigat l’origen del mateix. Dels 43 residents, únicament una dona ha requerit atenció hospitalària per una crisi d’ansietat, i a mitjan matí ha sigut donada d’alta.

En este aspecte, les autoritats locals han destacat la gran professionalitat de la Policia Local, Bombers, Guàrdia civil, DYA i SAMU.

També s’ha desplaçat fins al lloc el forense per a l’alçament del cadàver i posterior trasllat a Alacant per a l’autòpsia, serà l’encarregat del cas el Jutjat nº3 de Benidorm.

A partir d’esta vesprada, la resta de residents podran tornar als seus domicilis, excepte els inquilins de les vivendes més pròximes a la incendiada. De les 38 vivendes, només un total de 6 no podran ser reallotjades en el dia de hui, si bé tots disposen de les seues pertinences i ja disposen d’allotjament per a estos dies. S’està procedint a l’estudi tècnic d’habitabilitat d’estes sis vivendes, abans de ser reallotjades.”

Pin It on Pinterest