Select Page

?La Regidoria d’Esports té previst organitzar una vegada al mes, i en diumenge, un gran esdeveniment esportiu de caràcter popular dedicat a les famílies. El primer d’ells tindrà a les bicicletes com protagonistes i serà ‘la Marxa amb bici’, que se celebrarà diumenge que ve 24 de febrer. 

?Segons ha explicat el regidor d’Esports, Sebastián Gómez, l’objectiu és “potenciar l’esport familiar amb un nou esdeveniment mensual i que els pares passin un bon diumenge amb els seus fills fent esport”. El recorregut de la ‘Marxa amb bici’ serà de 8 quilòmetres i la sortida serà a les 11:00h en la Ciutat Esportiva. Des d’allí es prendrà el Camí del Algar, cap al Corredor Verd, creuant la via en l’estació de Cap Negret, en direcció a la Finca Santa Bàrbara en el Camí de Callosa, per a després tornar al Camí profund en direcció Altea, i a l’instant final situat en la Ciutat Esportiva. El recorregut és pràcticament pla, amb petites costeres en la zona de la Finca Santa Bàrbara. ?

??AL final de la Marxa s’oferirà als participants cocacola i dolços i se sortejaran diferents peces esportives. Gómez també ha destacat que l’empresa que porta el Servei de Préstec de Bicicletes ‘Bicialtea’ prestarà 50 de les seves bicicletes de forma gratuïta, Per a disposar d’una d’aquestes bicicletes cal fer la reserva anteriorment en les Oficines de Joventut i Esports situades en el Centre Juvenil. ?

??Després de la ‘Marxa amb Bici’ de febrer, el següent esdeveniment esportiu, en el mes de març, també serà amb bicicleta. Es tracta de la tradicional ‘Marxa Cicloturística’ que se celebra anualment a Altea, per a commemorar el Dia de la Bicicleta. El calendari també inclou la Volta a Peu, i nous esdeveniments esportius. 

Pin It on Pinterest