Select Page

Les regidories d’Educació i Seguretat Ciutadana han organitzat conjuntament la Campanya d’Educació Vial en les escoles. Els alumnes de 4º, 5º i 6º de Primària de tots els col·legis d’Altea rebran durant les pròximes setmanes unes sessions d’Educació Vial, fonamentalment de caràcter pràctic. 

La regidora d’Educació, Aurelia Álvarez, ha destacat que, “en aquesta ocasió anem, a concentrar-nos en els tres últims cursos de Primària, ja que són els nens que comencen a guanyar autonomia i comencen a desplaçar-se sols pel poble”. L’edil ha anunciat que, com novetat per a aquest any, els alumnes de 6º faran un viatge en la línia d’autobús que recorre Altea, “ja que per primera vegada tenim aquest tipus de transport públic en el nostre municipi i és important que visquin aquesta experiència”. 

Pin It on Pinterest