Select Page

Amb motiu de la pròxima celebració de San Valentín, la Regidoria de Comerç ha impulsat una nova edició del concurs d’aparadors, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la decoració dels comerços d’Altea. Podran participar tots els comerços minoristes que ho desitgin. Els interessats podran inserir les fotos dels seus aparadors en facebook AEDL ALTEA per a ser votades amb “m’agrada” fins al 15 de febrer del 2013, inclusivament, a les 9 h, hora que quedaran tancades les votacions.Tema: SAN VALENTÍN. 

Després del recompte de vots, s’atorgaran tres únics premis: primer, segon i tercer premi, que rebran un diploma acreditatiu. A més, tots els inscrits rebran un diploma acreditatiu de participació. El primer premi són 100,00.- € El segon premi són 75,00.- €. El tercer premi són 50,00.- €. Aquestes quantitats es destinaran a compres en el comerç local. El lliurament de diplomes acreditatius es realitzarà el dia 27 de febrer de 2013, a les 20:30

Pin It on Pinterest