Select Page

Els representants del Consell Local d’Emergència Social han mantingut una reunió amb el President del Banc d’Aliments d’Alacant, Juan Vicente Peral Ayala. El Banc d’Aliments d’Alacant és una fundació dedicada a optimitzar l’aprofitament de productes alimentaris bàsics, distribuint-los gratuïtament a les entitats benèfiques de la província d’Alacant perquè es puguin atendre als col·lectius més necessitats i desfavorits de la societat, entre les quals es troben les tres entitats alteanes que formen part del Consell Local d’Emergència Social d’Altea: Càrites, Creu Vermella i Emaus

En aquesta trobada, Peral Ayala va poder conèixer de primera mà la iniciativa alteana de la creació i engegada del Consell Local d’Emergència Social, a través dels seus representants:Fina Ferrer, (Presidenta de Càrites), Miguel Orozco (President de Creu Vermella d’Altea), Francisco Nadal, (President de Emaus) i el Regidor de Serveis Socials, Gregorio Alvado. 

D’aquesta manera, aquesta trobada va servir per a reconèixer i valorar aquest tipus d’iniciatives, on totes les entitats públiques i privades d’Altea, que treballen dia a dia per l’atenció dels més necessitats i lluitar contra l’exclusió social, juntan tots els seus recursos i esforços, a través d’un treball coordinat per a arribar, no solament a un nombre major de persones, sinó també arribar d’una manera més integral i cobrint realment les necessitats, evitant tant duplicitats com exclusions de persones dels programes d’aliments locals. 

En aquest sentit, Gregorio Alvado ha assenyalat que “aquesta iniciativa, pràcticament pionera en la província d’Alacant, és l’evidència d’un treball en xarxa idoni a la realitat que ens trobem, sent un clar exemple d’una redistribució de recursos justa i igualitària”. Així mateix, la trobada també va servir per a donar a conèixer, a través del president del Banc d’Aliments d’Alacant, el Consell Local d’Emergència Social d’Altea a la resta de la província.

Pin It on Pinterest