Select Page

En un acte celebrat en el Casal Fester, ahir a la nit van ser lliurats els premis del XXIIIConcurs de Dibuixos i XIV Certamen de Fotografia. El lliurament de premis va estar presidida per l’Alcalde Miguel Ortiz, juntament amb la Presidenta de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, Rosa Guillén, i les edils Yolanda Gallardo i Aurelia Álvarez, així com els Càrrecs Festers 2013. 

Aquest any s’ha duplicat el nombre de participants en un concurs que es ve celebrant a Altea des de fa dues dècades, i en el qual participen escolars dels cinc col·legis públics de la localitat, com forma d’incentivar que els nens participin en la festa. Els treballs presentats al concurs estaran exposats en la Casa de Cultura del 28 de gener al 2 de febrer, formant part de les activitats del Mig Any Fester que se celebren a Altea el cap de setmana del 1 al 3 de febrer. 
A més del concursos de dibuixos, l’Associació Sant Blai ha establert com novetat aquest any el Primer Concurs Infantil d’Ambaixadors, que se celebrarà el dissabte al migdia en la Plaça de la Cantereria, en el barri de Bellaguarda.

Pin It on Pinterest