Select Page

“Alguna cosa hem d’estar fent bé, quan el Bloc reconeix en les seves crítiques que el Pressupost de 2013 s’adapta a la realitat”

El regidor de l’Àrea Econòmica, Pedro Barber, ha assegurat aquest matí, respecte a les últimes crítiques abocades pel Bloc  dels Pressuposats Municipals de 2013, que “alguna cosa hem d’estar fent bé des de l’equip de govern, quan ells mateixos estan reconeixent que els Pressupostos de l’Ajuntament s’adapten a la realitat”. 

Pedro Barber ha assegurat que “el Bloc va donar amb els seus vots uns Pressupostos irreals, que permetien gastar més del que s’ingressava i va mantenir al PSOE en el Govern fins al final de la legislatura amb uns Comptes prorrogats des de 2009, que ens van dur a no poder pagar als proveïdors i desatendre serveis essencials per als ciutadans, com l’Ambulància, la residència ‘Els Boqueres’, els habitatges tutelats, i fins i tot la llum i les escombraries”. 

Segons ha explicat, “en lloc de criticar la despesa en Serveis Socials, el Bloc hauria d’explicar als alteans com han votat en contra de destinar, per primera vegada en uns Pressupostos Municipals a Altea, 80.000 euros al Pla d’Estímul de l’Ocupació i 10.000 euros a la línia de suport a possibles afectats per desnonaments”.

Finalment, Barber ha recordat que “el Partit Popular mai va a entrar en el joc de comprar o vendre voluntats, com va passar durant l’última legislatura, en la qual pel preu de prop de 100.000 euros a l’any, que cobraven dos regidors del Bloc, van protegir al PSOE mentre ens duia a la fallida de l’Ajuntament”. 

Pin It on Pinterest