Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el regidor de Seguretat, Jaime Sellés, van fer ahir lliurament en el Centre Social dels diplomes acreditatius dels membres de Protecció Civil Altea que han format part de diferents cursos impartits per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències IVASPE, òrgan depenent de la Generalitat Valenciana. En total, es van lliurar 21 diplomes als alumnes dels següents cursos: ‘Curs per a comandaments de voluntaris de Protecció Civil’ (durada 20 hores); ‘Curs d’Actuacions en Festes Populars’ (durada 24 hores)¸ i ‘Formació bàsica per a voluntaris de Protecció Civil’. Els diplomes han estat atorgats per la Directora General de Seguretat i Protecció Ciutadana de la Conselleria de Governació, Sonia Vega Cueje. 

Així mateix, també es van lliurar els diplomes que atorga l’Ajuntament d’Altea als membres de Protecció Civil per la seva col·laboració i dedicació de forma altruista i desinteressada en les activitats, cursos i serveis en els quals ha participat l’agrupació i per la seva col·laboració en la gestió de l’emergència decretada per l’Ajuntament d’Altea per vent i pluja el passat 13 de novembre de 2012.

Pin It on Pinterest