Select Page

La regidora d’Urbanisme, Carolina Punset, ha assenyalat aquest matí que, “enfront de les últimes dècades, on la prioritat ha estat la construcció de grans infraestructures per a les quals ja no hi ha mitjos per a mantenir-les, en l’actual legislatura l’objectiu de la Regidoria d’Urbanisme és concentrar-nos en les microrehabilitacions puntuals per a millorar la imatge urbana del nostre municipi”. Punset ha remarcat que “d’açi el nostre interès per netejar i arreglar un carrer sense sortida (Piteres) on viu un gran nombre de veïns, que venien exigint la seua millora des de fa dècades”. 

En aquest sentit, l’edil d’Urbanisme ha assegurat que “no es tracta d’unes millores puntuals, sinó que es tracta d’una línia de treball, en la qual anem a seguir insistint, pel que actualment també s’està regenerant la zona situada darrere de l’Estació de FGV”. En aquest punt, Punset ha subratllat que “es va procedir a la demolició d’un edifici que enlletgia l’entorn i tapava les vistes del Nucli antic (Casa dels Mestres), i s’està arreglant la zona del pàrquing de l’Estació”. 

Així mateix, ha anunciat que “en els pròxims mesos esperem que pugui rehabilitar-se un edifici de gran entitat patrimonial ‘La Campaneta’, amb el que també es donarà satisfacció a molts veïns que venien exigint durant dècades actuacions en aquest sentit”.

Pin It on Pinterest