Select Page

Ja s’han iniciat les obres previstes en la Piscina Municipal, amb l’objectiu d’efectuar millores en les instal·lacions, pel que estarà tancada durant el mes de gener. La Regidoria d’Esports va exigir a l’anterior concessionària de la Piscina Municipal el compliment dels serveis mínims per al bon funcionament de les instal·lacions. 

El requeriment va ser fruit de la inspecció portada a terme durant el passat mes de desembre, arran de les contínues reclamacions dels usuaris de la Piscina Municipal, que venien sol·licitant millores, tant en la temperatura de l’aigua, com en les condicions higièniques de les instal·lacions. Davant les reiterades peticions efectuades des de la Regidoria d’Esports per a la correcta prestació del servei, l’empresa concessionària va manifestar la seva incapacitat per a complir aquestes obligacions. Pel que, des del Departament d’Esports, s’està actualment buscant una solució perquè aquesta situació afecti el menys possible als usuaris. 

Per tot això, des d’Esports es comunica als usuaris que la Piscina Municipal estarà tancada durant el mes de gener (a partir del 31 de desembre). Aquest temps s’aprofitarà per a efectuar una neteja general de tota la piscina, la renovació completa de l’aigua, i el segellat de les zones que registren pèrdues de calor. Així com la preparació de l’obertura de la Piscina a partir del pròxim mes de febrer.

Pin It on Pinterest