Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el Director Gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, Pablo Cotino, han signat un conveni de col·laboració per a la cessió temporal de part dels terrenys on es troba l’Estació de FGV d’Altea, perquè el Consistori els pugui utilitzar com aparcament de vehicles. Concretament, es tracta d’una parcel·la de 2.913 metres quadrats que s’utilitzaran exclusivament per a aparcament o pàrquing de vehicles, durant un termini de cinc anys, i mentre s’executin les obres que es van a portar a terme en el Front Litoral. 

L’acord establix que les obres necessàries per a l’adequació dels terrenys com pàrquing correran a càrrec de l’Ajuntament, així com les obres necessàries per a l’evacuació d’aigües pluvials, senyalització, etc. L’Ajuntament també es compromet a la neteja dels terrenys per a mantenir-los en perfectes condicions; no establir cànon per a la utilització de l’aparcament; reservar quatre places de l’aparcament per a ús exclusiu del personal de FGV; així com a no liquidar impostos, taxa o contribucions especials a FGV pel solar.

Pin It on Pinterest