Select Page

Ahir a la tarda la Casa de Cultura va acollir el lliurament de premis dels concursos de belens i aparadors de Nadal. L’encarregada de lliurar els guardons va ser la regidora de Turisme, Comerç i Foment de l’Ocupació, Vigela Lloret. 

En primer lloc es va portar a terme el lliurament de premis dels betlens, en la qual també va participar Juan Bello, jurat i representant de l’associació Amics del Betlen de la Marina Baixa’. En l’edició del concurs d’aquest any han participat vuit betlens. El primer premi, 200 euros donats per La Caixa, va anar per a Vicent Lloret “El Trino”. El segon premi de 150 euros pagat per l’Ajuntament d’Altea va ser per al betlen instal·lat en la Residència ‘les Boqueres’ i elaborat per Juan Martí. I el tercer premi va ser dividit entre dos belenistes, amb 50 euros cadascun sufragats per l’Ajuntament, per a Vicent Ripoll i Noraila Muñoz Such. 

A continuació, es va fer lliurament dels premis del concurs d’aparadors de Nadal, en el qual han participat 15 comerços alteans. El primer premi va ser per a la botiga “Amares”, i consisteix en dues setmanes de cunyes de publicitat en Ràdio Altea. El segon premi, un bono-circuit de spa més menjar o sopar per a dues persones, donat per l’Hotel SH Villa Gadea, va recaure en ‘Beauty Style’. I el tercer premi va ser per a ‘JR Òptica’, i consisteix en un sopar per a dues persones, donat pel restaurant “Meson El Gallet”. 

També van rebre un diploma acreditatiu per la seva participació la resta de comerços inscrits en el concurs: Alteamar Congelats, Delicatessen Alteamar, Mercat Municipal, Autoescola Altea, BG Home, Bar La Cañata, The Bigger Store, Floristeria Aitana Natura, Mercaltea, L’Alteana, Fornet, De Sabors i Floristeria Ángela. El concurs ha estat organitzat per al Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de AEPA, Ràdio Altea, Hotel SH Villa Gadea, i el Restaurant “Meson El Gallet”.

Pin It on Pinterest