Select Page

Per cinquè any consecutiu, se celebra a Altea la carrera nadalenca ‘San Silvestre’. Es tractad’una carrera tradicional i familiar, en la qual poden participar tot aquell que vullga. Se celebrarà el dimecres dia 26 de desembre, a les 19:30 des de la plaça J. M. Planelles (porta de l’Ajuntament) amb un recorregut de 3.900 metres. 
Quant a la inscripció, es pot realitzar per Internet en www.mychip.es, i els corredors locals, en “l’oficina de Joventut i Esports d’Altea” o en “Esports Corpus”. La quota d’inscripció és de 5 € , exceptuant els corredors locals que serà de 3 € . Ressaltar que el tancament d’inscripcions finalitza el dia 24 de desembre, i que si es realitza la inscripció el dia de la prova ascendirà el preu a 10€. 
Des de les Regidories d’Esports de tota la comarca s’ha portat a terme una associació, per a fer que no coincideixin competicions en la comarca. D’aquesta manera, es pretén generar respatller entre localitats. Altea serà la iniciadora en la realització d’aquesta carrera. 
Finalment, comentar que haurà diferents premis per als corredors, entre ells als tres millors disfresses. En aquest projecte col·laboren: Esports Corpus, Club d’Atletisme d’Altea, Adolfo Murillo SL, Prama (bellesa i benestar), El Quiosquet, Coca-cola, mychip. Visit Altea, Radio Altea, Caixaltea, Policia Local, Protecció Civil i Ajuntament d’Altea. 

Pin It on Pinterest