Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha rebut el Tercer Premi Nacional otorgat pel ministeri de Sanitat, emmarcat dintre del Pla de Drogodependències, en la Categoria de Prevenció Comunitària i en l’Oci i Temps Lliure, amb el projecte ‘Un Estiu de Cinema’. Dotze Ajuntaments, dues Diputacions Provincials i una xarxa de municipis han estat distingits per les seves bones pràctiques en drogodependències, en un acte celebrat el passat 12 de desembre a Madrid, en el transcurs d’unes jornades organitzades per Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la FEMP. Els guardons van ser lliurats pel secretari General de la FEMP, ÁngelFernández, i el Delegat del Govern per al Pla sobre Drogues, Francisco d’Agafeu Babin. 
L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz i el Regidor de Serveis Socials, Gregorio Alvado, han felicitat al responsable del projecte, Braulio Cencerrado Prats, Coordinador de l’Àrea de Serveis socials i Sanitat de l’Ajuntament d’Altea. També han agraït la participació dels joves d’Altea en aquest projecte, a les diferents administracions (Servef, Fons Social Europeu, Diputació d’Alacant i Conselleria de Sanitat) per les seves subvencions, així com a la resta d’institucions i persones que, directa o indirectament, s’han implicat, acollit i donat suport aquest projecte, el qual ha obtingut aquest gran reconeixement a nivell nacional. 
Aquests premis reconeixen les polítiques preventives que desenvolupen els municipis i diputacions i que s’enquadren dintre de l’Estratègia Nacional sobre Drogues 2009-2016. En aquest sentit, Gregorio Alvado ha remarcat que “aquest premi és l’expressió d’un treball tècnic bé fet i que això ens anima continuar per oferir noves activitats a favor de tots els alteans i alteanes”. A més, s’ha editat i publicat un catàleg amb tots els projectes guanyadors per a donar a conèixer les bones pràctiques en drogodependències que s’estan realitzant a nivell nacional i afavorir l’intercanvi entre administracions i professionals. 

Pin It on Pinterest