Select Page

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Altea, a través de la seva Agència AMICS (Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social) va organitzar ahir dimarts en el Centre Social el lliurament dels certificats d’aprofitament de l’Escola d’Acollida. 
36 alumnes i alumnes del curs d’Escola d’Acollida van rebre el seu certificat de mans del Regidor de Serveis Socials, Gregorio Alvado. El Regidor va destacar la importància d’aquest tipus d’iniciatives de l’Ajuntament per a assolir la integració de tota la ciutadania que conviu a Altea, amb independència del seu origen, i que per a això és necessari un coneixement bàsic dels nostres idiomes cooficials, història, institucions i legislació; matèries totes elles desenvolupades durant el curs. L’Escola d’Acollida d’Altea ha estat cofinançada per l’Ajuntament, la Diputació d’Alacant i la Conselleria de Benestar Social. S’han realitzat dues edicions de 40 hores cadascuna i anava dirigida a les persones amb un coneixement bàsic del castellà oral i majors de 18 anys. La 1ª edició del curs Escola d’Acollida d’Altea es va desenvolupar del 10 al 21 de setembre, amb un horari de 9.30 a 13.30 hores i la 2ª edició es va realitzar del 1 al 22 d’octubre, amb l’horari de tarda de 17.30 a 20.30 hores. 
L’Escola d’Acollida es tracta d’un Programa Voluntari de Comprensió de Societat Valenciana que garanteix als/as nous/as ciutadans/as el coneixement dels valors i regles de convivència democràtica, els drets i deures, l’estructura política i els idiomes oficials de la ComunitatValenciana. 

Pin It on Pinterest