Select Page

La Policia Local d’Altea ha renovat la seva flota amb la incorporació al servei de dos nous vehicles de la marca Nissan Juke. L’adquisició ha estat possible, segons ha explicat l’edil de Seguretat i Tràfic, Jaime Sellés, a l’haver conclòs el termini de “renting” amb que l’Ajuntament tenia llogats dos vehicles, renovant les pòlisses per a així disposar de forma immediata d’altres dos completament nous. 

Els vehicles que ja utilitza la Policia Local d’Altea estan equipats amb tots els avenços imprescindibles, tal com ha assenyalat Sellés, qui ha assegurat que “són vehicles més moderns i que milloren el servei que presta la Policia Local”. L’edil ha avançat que per al pròxim mes de març també es renovarà la furgoneta d’atestats, utilitzant el mateix sistema de finançament dels vehicles.

Pin It on Pinterest