Select Page

Les Regidories d’Esports i Infraestructures van a portar a terme una inspecció sobre la gestió que està portant a terme la concessionària de la Piscina Municipal, atenent d’aquesta manera les reclamacions d’alguns usuaris d’aquestes instal·lacions, quant a la temperatura de l’aigua, tant de la piscina, com de les dutxes. 

En el marc d’aquest control de la temperatura de l’aigua, es va a efectuar una inspecció general sobre les instal·lacions per a confirmar que la concessionària està prestant el servei de manera òptima i correcta, complint els termes del contracte. I, en cas de no ser així, es prendran les mesures oportunes per a garantir el correcte funcionament de totes les instal·lacions. 

Aquesta actuació se suma al treball desenvolupat durant els últims mesos per part de la Regidoria d’Esports, per a treure a concurs la nova adjudicació del servei de la Piscina Municipal, arran del com s’estan recollint les possibles deficiències del servei, amb la finalitat de millorar-lo en el futur contracte. Des de la Regidoria d’Esports ja s’ha traslladat aquest treball a la resta de grups polítics municipals, amb l’objectiu de recaptar els seus suggeriments. 

En qualsevol cas, els usuaris que desitgin traslladar personalment les seves propostes, poden comunicar-les en l’Oficina de Joventut i Esports, situada en el Centre Cultural Juvenil, o cridant al 96 584 13 34 

Pin It on Pinterest