Select Page

Diumenge que ve, 18 de novembre, tindrà lloc dintre del cicle commemoratiu del centenari de ‘Cuses de la Meua Terra, un recorregut pels carrers del Nucli antic d’Altea, escenari de l’obra de l’escriptor alteà F. Martínez i Martínez. Aquest passeig històric estarà dirigit per l’historiador Juanvi Martín Devesa i donarà començament a les 10:00h en la porta de Palau; des d’on es descendirà pels carrers més antics del municipi fins a arribar al barri mariner, amb una durada aproximada de dues hores.

Aquesta ruta té com objectiu divulgar els aspectes tradicionals dels estudis de Francesc Martínez i Martínez -llegendes, festes i costums-, així com mostrar els canvis històrics que ja en 1912 s’estaven produint en la societat alteana i que el nostre autor va reflectir tan fidelment.

La iniciativa està emmarcada en el cicle commemoratiu ‘Cuses de la Meua Terra, organitzat per la regidoria de Cultura i Palau Altea, en el qual ja s’han celebrat dues conferències sobre el citat autor.

Pin It on Pinterest