Select Page

Diumenge que ve, 18 de novembre, tindrà lloc en la Ciutat Esportiva d’Altea la Primera Trobada de Volei Lliga Comarcal de Categoria Alevi entri els municipis de Callosa d’ en Sarrià, la Nucia, L’Alfàs del Pi i Altea.

Des de de les 9 del matí el Pavelló Municipal Garganes i el Palau dels Esports Vila d’Altea estaran a ple rendiment amb diferents partits de Categoria alevi.

Serà la primera vegada que es disputin partits de Volei en aquesta categoria, gràcies a la iniciativa que s’ha portat a terme aquest any des de les Regidories d’Esports dels Ajuntaments de la comarca de la Marina Baixa, amb l’engegada de la I Lliga Comarcal Marina Baixa i Alta, en la qual s’organitzen lligues i trobades de tots els esports de les escoles municipals: bàsquet, futbol, handbol, gimnàstica rítmica, carreres populars, pàdel, tennis…

Pin It on Pinterest