Select Page

Art  i cultura es junten en el comerç alteà per a oferir als clients de Mercaltea una visió històrica amb fotografies del nostre poble.Tots els comerciants de Mercaltea han fet possible la realització d’aquest projecte, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Són set els establiments que podem trobar en aquest mercat: peixos La Piquera, comestibles Feyba, carnisseria Juamba, fruteria L’Horta, salatzons Nati, carnisseria Pepa Mª i bar El Raconet del Temps.

Es tracta d’una exposició de fotos antigues, sota el títol, ‘Fotos d’ahir i d’avui’, i que ha estat inaugurada aquest matí per la regidora de Comerç, Vigela Lloret. La mostra es troba exposada en el mateix mercat, situat en l’Avinguda de La Nucia i es pot visitar del 12 de novembre al 7 de desembre. S’ha creat un espai d’ambient càlid per a tots aquells que coneixen Altea des de les seves arrels.

A més de les fotografies, també es poden trobar nombrosos objectes antics, com la primera imatge del Crist que va arribar A Altea, utensilis de treball en el camp,…etc. Aquestes fotografies i objectes els han aportat els mateixos veïns de Mercaltea i també, han ofert la seva col·laboració fotos Serna, Vicent lloret i Luis Urbans. En definitiva, es tracta d’una iniciativa que pretén promoure el consum des d’un punt de vista atractiu i emocional.

Pin It on Pinterest