Select Page

La regidora de Turisme, Vigela Lloret, i el president de l’associació juvenil ‘Acude’, Vicent Sanz, han presentat aquest matí la primera edició de la ‘Ruta del xupito d’Altea, que tindrà lloc del 8 al 24 de novembre i en la qual participen vuit locals d’oci nocturn d’Altea.

L’associació ‘Acudeix’, encarregada de l’àmbit cultural i esportiu de la joventut alteana, ha portat a terme la realització d’una ‘Ruta del xupito’ dirigit a la població jove d’Altea major de 18 anys. Cal destacar que la Regidoria de Comerç i Turisme també ha donat suport aquesta iniciativa, i després de plantejar la seva realització per la zona del Nucli antic i concretar-la amb els establiments, es va arribar a la conclusió d’apostar per aquest tipus de ruta.

S’iniciarà el pròxim dia 8 fins al 24 de novembre, de dijous a dissabte a partir de les 23:00h. La Ruta consistirà en la compra d’un tiquet pel preu de 10€, el qual inclou un total de 8 xupitos per a poder gaudir-los en els següents establiments: 8 de Copes, Atis Xuperia, Coocon, El Raconet, La Taverna Vermella, Nica, La Mascarada i Kiwi.

El tiquet podrà comprar-se en els establiments, o posant-se en contacte amb el Facebook d’Acude www.facebook.com/acudealtea o a través del correu electrònic acudealtea@gmail.com. El tiquet estarà format per unes parts retallables que es quedarà cada bar de copes, i d’una zona per a posar els encunys. Una vegada estigui complet, es podrà votar pel xupito que més t’hagi agradat.

Cal recordar que, al mateix temps, també s’està portant a terme la segona edició de la ‘Ruta de la Tapa’, que finalitza a les 22:00h. Per tant, després de gaudir de les tapes, es pot seguir amb l’oci nocturn de la ‘Ruta del xupito.

Pin It on Pinterest