Select Page

Aquest matí s’ha inaugurat en Palau Altea una mostra commemorativa del Dia dels Morts, organitzada per l’associació ‘Fets a Mèxic’, que estarà exposada fins a diumenge que ve, 11 de novembre. Per a l’engegada d’aquesta exposició s’ha portat a terme un conveni de cessió d’espai entre l’Ajuntament d’Altea i l’associació ‘Fets a Mèxic’. En representació d’ambdues entitats han signat el citat conveni el regidor de Presidència, Jesús Ballester, i el representant de l’associació ‘Fets a Mèxic’, José Martín Sánchez Reyes.

Dintre dels actes commemoratius del Dia dels Morts, diumenge que ve tindrà lloc en Palau Altea, a partir de les 15:00 hores, una mostra gastronòmica de menjar mexicà, a preu de cost. Posteriorment, a les 20:00 hores, també en el Palau, es portarà a terme un concert de música de mariatxis. Les entrades per al concert les vendran els representants de l’associació a partir de les 12:00 hores en Palau Altea.

Pin It on Pinterest