Select Page

Per a divendres que ve 16 de novembre l’associació ‘Artistes d’Altea’ ha organitzat en Palau Altea una exposició col·lectiva i una nit benèfica, la recaptació de la qual es destinarà a Emaus, concretament al seu centre de dones víctimes de violència de gènere i en risc d’exclusió social. L’acte ha estat presentat aquest matí pel regidor de Presidència, Jesús Ballester, la presidenta de l’associació ‘Artistes d’Altea’, Christel Bennink i la presidenta de Emaus Montserrat Fiter

L’acte, que començarà a les 20 hores, coincideix amb el XX aniversari de l’associació ‘Artistes d’Altea’ i consistirà en l’exposició d’obres de 29 dels membres de l’entitat. Així mateix, contarà amb un concert ofert per l’Orquestra de Pols i Pua de la Societat Filarmonica Alteanense

La recaptació de fons s’obtindrà a partir de la venda de postals fetes a mà pels artistes de l’associació, i es portarà a terme el sorteig de diverses obres d’art. L’acte conclourà amb un vi d’honor i l’exposició romandrà exposada en Palau Altea fins al pròxim 1 de desembre.

Pin It on Pinterest