Select Page

A partir del pròxim dimecres, 1 de novembre, entrarà en funcionament a Altea una nova línia d’autobús urbà, que connectarà el centre urbà d’Altea amb el Nucli antic i amb Altea la Vella. La iniciativa ha estat presentada aquest matí per l’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, juntament amb el secretari autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez, i el gerent de Llorente Bus, Luis González. En l’acte també han estat presentis el Delegat del Consell a Alacant, Juan de Déu Navarro, la directora de l’Agència Valenciana de Mobilitat, Mar Martínez, i el regidor d’Infraestructures, Jaime Sellés, a més de diversos representants de l’equip de govern municipal. 
La freqüència de passada de la nova Línia 27 serà d’una hora i el preu del bitllet és de 1,45 euros, a més dels bons descomptes establerts per l’empresa, com els referits a la Tercera Edat, entre uns altres. Amb motiu de la celebració del Dia de Tots els Sants el transport en aquesta línia serà gratuït durant tota la jornada. El microbus té una capacitat per a 14 persones assegudes i 20 dempeus. L’Ajuntament d’Altea ha aconseguit, a instàncies de la Regidoria de Participació Ciutadana, que l’empresa instal·li en aquest microbus ganxos perquè els usuaris puguin transportar les seves bicicletes. 
Durant la presentació, l’Alcalde d’Altea ha posat l’accent que “l’engegada d’aquesta nova línia s’emmarca en la línia establerta per l’equip de govern des del començament de la legislatura per a potenciar l’ús del transport públic, ja que connecta d’una manera eficaç, còmoda i accessible, el centre urbà d’Altea amb el Nucli antic i amb Altea la Vella”. Per la seva banda, el secretari autonòmic d’Infraestructures ha remarcat que “volem fomentar el benestar real dels alteans i alteanes, alhora que potenciem el concepte de transport públic global i respectuós amb el mediambient”.

Pin It on Pinterest