Select Page

La Regidoria de Joventut va a acollir un curs que oferix la Diputació d’Alacant, totalment gratuït i que en aquest cas es va a desenvolupar en el mes de novembre en el Centre Cultural Juvenil per les vesprades, de 17h a 20h. Les places seran limitades a 25 persones i les dates del curs seran els dies 6, 8, 9, 12, 13 i 14 de novembre. 
Es tracta d’un curs sense cost per a l’Ajuntament i que va enfocat tant per a joves com per a persones de qualsevol edat. L’objectiu és ajudar i ensenyar als aturats a orientar-se de cara a la recerca d’ocupació 
Entre altres matèries s’abordaran: el mercat laboral, autoavaluació, pla de recerca d’ocupació, currículums, entrevista individual, anàlisis de casos pràctics, etc. 
Des de la regidoria de Joventut el seu edil, Sebastián Gómez, ha afirmat que “és un curs enfocat a joves, i que es du fent per tota la província, però no es va a limitar exclusivament a joves” i ha afegit que “des de l’Ajuntament estem fomentant i formant als joves per a facilitar la recerca d’ocupació i augmentar així les opcions de trobar treball, un repte molt important en l’època actual’.

Pin It on Pinterest