Select Page

La regidora d’Urbanisme, Carolina Punset, ha informat que “des de fa una setmana que a Altea Movistar no està funcionant correctament i davant el temor de nombrosos veïns que això pugui tenir relació amb la futura Ordenança que regularà les antenes de telefonia mòbil, des de l’Ajuntament d’Altea vam comunicar als veïns que els problemes que està registrant aquesta operadora no tenen gens que veure amb aquesta futura normativa, que ni està aprovada de manera definitiva, ni està operativa en l’actualitat”. 
En aquest sentit, Punset ha assenyalat que, “de fet, l’Ordenança encara es troba en període d’exposició al públic i falta la seva aprovació definitiva pel ple, pel que no està en vigor i no ha pogut ser la causant d’aquests problemes”. Així mateix, la regidora d’Urbanisme confirma mitjançant aquest comunicat que “no s’ha retirat cap antena de telefonia mòbil i per tant la responsabilitat única i exclusiva del deficient funcionament de Movistar és d’aquesta operadora”. 
Així mateix, l’edil ha anunciat que, “davant les nombroses queixes dels veïns, l’Ajuntament d’Altea es va a dirigir a Movistar para exigir que es restableixi el servei en les condicions oportunes, i no com ve prestant-lo en les últimes setmanes”.

Pin It on Pinterest