Select Page

Dissabte que ve, 20 d’octubre, a les 20:30h, arranca una nova edició del cicle NYASJAZZen el Mirador de Palau Altea. Després de l’èxit obtingut per aquesta iniciativa la passada temporada, el jazz torna a l’auditori alteà amb un nou programa ple de grans artistes del món del Jazz. El cartell d’agrupacions programades per a aquest cicle ho componen en primer lloc el dissabte 20 d’octubre a les 20:30h amb ‘Sergio García Quartet; continuarà el divendres 30 de novembre a les 20:30 amb ‘Smart set trio feat. Joan Saldaña; i per a finalitzar ‘The Jubilee Jazz Band, el divendres 28 de desembre a les 20:30h. 
Una vegada més la Regidoria de Cultura i NYASJAZZaposten per aquesta iniciativa d’oferir jazz en el mirador de Palau Altea, el preu del qual d’entrada serà de 5 €uros ; el cost de la mateixa inclou una consumició. Com novetat, després del concert, els assistents que ho desitgin podran gaudir d’un sopar en el propi Mirador. El cost serà de 10€, prèvia reserva. L’objectiu d’aquesta nova iniciativa és proporcionar als assistents la possibilitat de gaudir d’una vetllada completa en un marc incomparable. 
Les entrades es poden adquirir el mateix dia dels concerts en la taquilla situada en l’entrada del Mirador o anticipada en el mateix Palau Altea i en la Casa de Cultura.Tant l’organització com la Regidoria de Cultura volen convidar a aquest cicle de concerts a tots aquells que desitgin gaudir de grans actuacions, en un extraordinari ambient com és el Mirador de Palau Altea.

Pin It on Pinterest