Select Page

La regidora de Turisme, Vigela Lloret, va rebre dissabte passat en els jardins de Palau Altea a una delegació de 50 estudiants Erasmus de la Universitat d’Alacant, procedents de diversos països europeus. La visita d’un dia a Altea forma part d’un programa que busca la integració dels estudiants Erasmus amb la ciutat de destinació, i el programa inclou la visita a llocs emblemàtics de la província d’Alacant. 

El grup està integrat per estudiants d’Itàlia, Alemanya, França i Suècia, i fins i tot un estudiant brasiler. La majoria d’ells estudia la carreres de ADE (Administració d’Empreses) i de Filologia Hispànica. L’edil de Turisme els va donar la benvinguda i els va animar a conèixer Altea. Per a Lloret la visita dels estudiants de Erasmus és de gran interès per a donar a conèixer Altea, i va recordar que “quan des de la UA ens van demanar rebre a aquests estudiants de Erasmus no ho dubtem i els donem la millor benvinguda, i el nostre desig és que es duguin una bona impressió d’Altea i que parlin bé als seus amics i familiars de la nostra ciutat”.

Pin It on Pinterest