Select Page

El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha presentat una nova edició de la Carrera Popular 9 d’octubre, que aquest any complix la seva majoria d’edat. La novetat més important se centra en l’organització de la mateixa, que correrà a càrrec de l’empresa especialitzada en aquest tipus d’esdeveniments ‘Deportis Corpus’. 
La Carrera Popular 9 d’octubre es ve celebrant a Altea des de fa 18 anys, com commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana, i ha arribat a un gran prestigi entre els afeccionats a l’atletisme. La carrera transcorre, com altres anys, en un circuit urbà de 8.600 metres. 
La sortida serà el dimarts 9 d’octubre a les 10:00h en la Plaça de l’Ajuntament. El recorregut transcorrerà per l’Avinguda Jaume I, Pont de Moncau, Passeig Marítim i Passeig de Sant Pere, fins a la rotonda amb el Albir, i tornarà a la meta pel mateix recorregut. Haurà dos punts d’avituallament: a mitjan recorregut, en la zona del Club Nàutic, i en la meta final situada en la Plaça de l’Ajuntament. A les 11:45 hores, quan acabi el lliurament de trofeus als majors, tindrà lloc la sortida dels més petits: des de 0 fins als 14 anys. Els tres primers corredors en cada categoria, a més dels tres millors corredors locals, rebran un Trofeu. 
Per a participar, es cobraran 7 euros per la inscripció, però només als atletes que no estiguin empadronats a Altea. El pagament de la taxa de 7 euros dóna dret a una borsa per cada corredor que inclou una samarreta, mitjons i regals que poden recollir al final de la prova. 
L’organització espera arribar a la xifra de 500 atletes, per al que s’ha posat en contacte amb nombrosos clubs d’atletisme d’Espanya als quals se’ls ha ofert un paquet turístic que inclou la participació en la Carrera Popular, així com una estada a Altea de diversos dies aprofitant el pont de la Hispanitat. La resposta està sent molt positiva, i han confirmat la seva assistència atletes de Múrcia, Albacete, Tarragona i Guipúscoa.

Pin It on Pinterest