Select Page

La Federació Mundial de Kick Boxing i la seva homòloga a la Comunitat Valenciana, juntament amb el Club de la Lluita d’Altea, han organitzat per al pròxim 6 d’octubre en el Palau dels Esports una vetllada internacional de Kick Boxing, com a continuació del torneig “Campió de Campions”, la primera edició dels quals va tenir lloc en el Benidorm Palace 
El Regidor d’Esports, Sebastián Gómez, ha presentat l’esdeveniment, acompanyat pel president de la Federació Internacional, Jordi Virolat, que al seu torn és el coordinador del Club de la Lluita d’Altea, un gimnàs de la localitat especialitzat en Kick Boxing i altres arts marcials. La vetllada de Kick Boxing conta amb el respatller de la Regidoria d’Esports. 
Gómez ha ressaltat els èxits esportius que aquesta tenint aquest esport a Altea, que conta amb una campiona d’Espanya i del món, Khatarina Tandersz, així com nombrosos practicants i seguidors. “Per això volem que aquesta vetllada sigui l’inici d’una relació i donar a conèixer el Kick Boxing entre els joves”, ha explicat l’edil. Així mateix, ha remarcat que per a Altea és molt positiu acollir aquest tipus d’esdeveniments “que atreuen a un públic important a la nostra localitat turística i els desitjo que gaudeixin d’un gran espectacle com promet ser la vetllada del 6 d’octubre”. 
La vetllada de Kick Boxing “Campió de campions” es disputarà per eliminatòries. Dels vuit finalistes que participaran, alguns d’ells campions de la Comunitat Valenciana i d’Europa, només pot quedar un. El Torneig es desenvoluparà durant tota la jornada del dissabte 6 d’octubre. Al matí seran els combats per a poder classificar-se en les finals. Els vuit millors competidors passaran a la final que començarà a partir de les 20:00 hores en el quadrilàter instal·lat en el Palau dels esports 
“Campió de Campions” és un gran espectacle que atreu a centenars d’afeccionats i en el qual participen els millors competidors d’Espanya i la Comunitat Valenciana. El que té d’especial aquest torneig Kick Boxing  és la formula d’eliminatòries, amb combats molt intensos fins que només quedi un competidor sobre el quadrilàter. 
En la vetllada d’Altea està prevista la presència de l’actual campió d’Europa de Kick Boxing, l’espanyol Roberto Santos. A més la vetllada estarà amenitzada pel grup de música Blue Vandals, i els combats podran ser seguits on-line en internet a través de la plataforma www.boxingmedia.com

Pin It on Pinterest