Select Page

La regidora d’Urbanisme, Carolina Punset, s’ha reunit amb representants del sector de la construcció d’Altea per a donar-los a conèixer personalment la nova ordenança que permet la tramitació de llicències express. Punset ha remarcat que “hem aprovat una normativa que beneficia tant a les Pymes com a l’Ajuntament, perquè elimina tràmits burocràtics i reduïx a zero el temps d’espera per a obtenir llicència d’obra”. 
Segons ha explicat, “el fet que sigui una normativa nova i desconeguda fins a la data ha fet que els autònoms segueixin demanant llicències a través de la tramitació ordinària, que suposa bastants dies d’espera fins a obtenir resolució de llicència, en lloc d’utilitzar aquest mètode més ràpid. Per això hem pres la iniciativa de reunir-nos amb el sector per a explicar-los personalment als beneficiaris els avantatges d’aquest sistema i animar-los que facin ús d’aquest dret”. 
A la reunió van assistir membres i representants del sector de la construcció de tots els àmbits, tant autònoms com membres de petites i mitjanes empreses. Si bé coneixien l’aprovació de la normativa, van considerar molt positiva la reunió perquè no coneixien els detalls de la mateixa i es van responsabilitzar de traslladar la informació a tot el sector i incentivar el seu ús.

Pin It on Pinterest