Select Page

Ecoaltea, la Fira de les Alternatives, se celebrarà per cinquè any consecutiu a Altea durant els pròxims 6 i 7 d’octubre en els jardins de Palau Altea. El regidor de Participació Ciutadana, Sebastián Gómez, ha estat l’encarregat de detallar la programació de la present edició, juntament amb la responsable de l’Associació Bilolama, Bippan Norberg. 
Gómez ha assenyalat que “Ecoaltea s’ha consolidat com una de les fires ecològiques de referència a la Comunitat Valenciana, sent una cita obligada per a les persones i empreses interessades en l’ecologia i el mediambient, les medicines naturals, l’artesania i l’alimentació natural”. 
Aquest any l’Associació Bilaloma, organitzadora de la fira, té prevista la presència de més de 80 expositors. A més, es portaran a terme més de cent activitats ecològic-alternatives, entre tallers i conferències. Totes elles es repartiran entre les aules de la Facultat de Belles Arts, en l’interior de Palau Altea i el Col·legi de les Rotes, destacant la celebració en paral·lel, també durant els dos dies, del Festival Circaltea. 
Segons ha explicat Gómez, “Ecoaltea s’adapta molt bé a la idea que tenim en l’equip de govern d’aprofundir en l’Altea de les petites coses” i ha destacat el valor econòmic que té la fira, “ja que atreu durant dos dies a nombrosos visitants de la comarca i de la Comunitat Valenciana, el que beneficia al comerç local i al Nucli antic”. 
En nom de l’organització, Bippan Norberg, ciutadana sueca establerta a Altea ha agraït el respatller de l’Ajuntament, “perquè és el cinquè any que anem a organitzar Ecoaltea i la gent sap que després de les Festes està Ecoaltea”. Para Norberg la fira “és un lloc ideal per a escoltar, veure, degustar i conèixer tot el que oferix el món de l’ecologia, les medicines naturals o l’alimentació ecològica”. 
Per la seva banda, la responsable de les conferències i tallers, Mercedes Alberdi, ha destacat que en aquesta edició Ecoaltea ha centrat les seves activitats sota el lema ‘Humanitzant la societat’. Durant la fira haurà conferències sobre “empoderament social”, “permacultura “biodiversitat urbana”, “autoocupació sostenible” i “monedes socials, una alternativa a la crisi”, entre els més de cent tallers i conferències que oferix aquesta nova edició.

Pin It on Pinterest