Select Page

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el President de la Cambra de comerç d’Alacant, Carlos Mazón, juntament amb el director de l’Obra Social de la CAM Joaquín Manresa, han clausurat aquest matí el Curs sobre Hostaleria i Comerç que s’ha impartit des de dilluns passat en la Casa de Cultura i en el qual han participat 23 aturats d’Altea. 
L’Alcalde d’Altea ha posat en valor l’esforç i el treball realitzat pels alumnes, a l’assegurar que “el curs que heu rebut per a millorar la vostra formació és important per al projecte de desenvolupament i progrés d’Altea, i us pot ajudar a buscar una ocupació” . Per a Miguel Ortiz, aquesta iniciativa contribuïx que Altea segueixi mantenint la seva aposta per la qualitat en el sector turístic, “i aquests cursos són importants perquè entre tots millorem el producte Altea”. 
Carlos Mazón, en nom de la Càmera de Va comerciar, ha agraït la confiança de l’Ajuntament d’Altea i de l’Obra Social de la CAM per oferir aquests cursos organitzats per la Càmara, “perquè els aturats de la província tinguin millors eines per a la seva formació i la recerca d’ocupació”. Mazón va destacar que el curs ha estat impartit per professionals seleccionats pel seu alt nivell de coneixements i són “cursos d’introducció d’unes vint hores on es remarca especialment l’atenció al client, oferint el millor tracte i servei al client i l’aposta per la qualitat, que és on es dirigeix el sector turístic en la Marina Baixa i Altea”. 
Joaquín Manresa, representant de l’Obra Social de la CAM, ha destacat que en la nova etapa de l’Obra Social de la CAM, “anem a enfocar la nostra dinàmica de treball a les dificultats que hi ha d’ocupació en la societat i fruit d’aquesta reflexió és la nostra col·laboració amb aquest curs de formació a Altea”.

Pin It on Pinterest