Select Page

El regidor de Presidència i Mitjans de comunicació, Jesús Ballester, s’ha referit al comunicat enviat pel pSOE d’Altea respecte a les bonificacions del Conservatori Municipal. Ballester ha assenyalat que “en aquests temps difícils en els quals es demana col·laboració de tots, alguns partits com el PSOE d’Altea, a través del seu portaveu Eloy Hidalgo, mostra la seva malintencionada actitud intentant treure rèdit polític d’un error administratiu, encara que sigui a costa de generar inquietud i desassossec en la ciutadania”. Per això ha insistit que “l’equip de govern PP-Cipal vulgues tranquil·litzar als pares dels alumnes que vagin a matricular-se en el conservatori d’Altea”. 
En aquest sentit, l’edil ha remarcat que “si bé és cert que per una confusió administrativa no s’ha publicat en el BOP l’ordenança que regula els nous preus, les noves exempcions i bonificacions, així com els nous estudis que es poden cursar en el Conservatori d’Altea, no és menys cert que aquest fet no va a generar cap modificació en les pretensions que van fer dur aquestes tres qüestions al Ple d’Altea per l’equip de govern PP-Cipal, que el PSOE va votar en contra, i que són: ajustar preus sobre la base de la Llei d’estabilitat pressupostària, augmentar l’oferta lectiva i dotar d’ajudes a qui més ho necessita”. 
Així mateix, Ballester ha posat l’accent que “els han importat poc els alumnes al PSOE alteà, al no avisar de tal error en les Comissions Informatives que se celebren cada divendres, ni acostar-se als departaments d’Intervenció o Tresoreria per a veure com els afectava en les seves economies la no publicació d’aquesta modificació de l’ordenança”. 
Segons ha explicat, “els matriculats poden estar tranquils sabent que l’ampliació en les bonificacions i exempcions a col·lectius més desfavorits es va a aplicar en la seva totalitat, com era intenció de la Regidoria de Cultura, i no com afirma Eloy Hidalgo, que irònicament va votar en contra d’allò que ara denuncia que no es va a poder aplicar”.

Pin It on Pinterest