Select Page

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea ha donat a conèixer una nova edició del Concurs de Fotografia Digital i Mòbil que ha engegat la plataforma juvenil comarcal ‘Joves Marina Baixa’, i en la qual haurà premis econòmics per a les millors fotografies. Es tracta de la segona edició i la presentació d’obres serà fins al 30 de setembre de 2012. 
En aquest certamen podran participar joves d’Altea i de tota la comarca amb edats comprenguis entre els 14 i 35 anys, ambdues inclusivament. La inscripció és gratuïta. Cada participant només podrà presentar una fotografia per modalitat. Les fotografies es presentaran en el email: jovesmarinabaixa@hotmail/.es. Han de presentar-se amb una grandària de 30 cm 20 cm. Les fotografies podran ser manipulades digitalment. En el mateix email al costat de les fotografies a concurs s’haurà d’adjuntar el DNI escanejat per les dues cares i un telèfon de contacte. 
En el primer pas, el Jurat Popular, l’organització pujarà les fotografia a la seva pàgina facebook.com/jovesmarinabaixa on es podran visitar i votar (marcant m’agrada) entre les dates 15 d’octubre de 2012 a 15 de novembre de 2012. 
Les 50 fotografies que més agradin automàticament passaran a concurs i posterior exposició. Joves Marina Baixa designarà un jurat qualificat que podrà afegir a les fotografia triades pel públic, altres per pròpia decisió. Aquest jurat qualificat designarà els guanyadors del concurs. 
En la modalitat digital haurà un primer premi de 300 euros, segon premi de 200 euros i un tercer de 100 euros. En la categoria de fotografia amb mòbil haurà un únic premi consistent en una tablet Una vegada lliurat els premis es realitzarà una exposició itinerant per tots els municipis que conformen JOVES MARINA BAIXA: Alfas del pi, Altea, Benidorm, Callosa’d en Sarria, Finestrat, Polop, Relleu, Sella, La Vila Joiosa i La Nucia. 
Segons ha explicat l’edil de Joventut, Sebastián Gómez, “des de la Regidoria de Joventut volem animar a tots els joves d’Altea amb inquietuds fotogràfiques perquè participin en aquest Certamen amb dues categories. En l’actualitat gairebé el 100% dels joves tenen càmera digital i mòbil amb càmera i realitzen fotos. Esperem que aquesta segona edició tingui una alta participació incentivada pels seus importants premis econòmics”.

Pin It on Pinterest