Select Page
L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, s’ha reunit aquest matí amb el recentment triat nou President del Rotary Club d’Altea, Willy Leeman, per a abordar la col·laboració existent entre ambdues entitats, de cara a potenciar-la en totes aquelles qüestions relacionades amb temes culturals i socials d’Altea. En la reunió també han estat presentis el regidor de Joventut, Sebastián Gómez, i per part del Rotary Altea Ángel Rodríguez i Guillermo Alejano, socis del Club. 
Durant la trobada, s’ha plantejat la possibilitat de fomentar el coneixement, entre els joves alteans del Programa d’Intercanvi d’Estudiants que desenvolupa Rotary Club, perquè estudiants d’Altea realitzin els seus estudis en l’estranger, i joves estrangers vengen A Altea a cursar els seus estudis. Un projecte gràcies al com ja han estat diversos els joves alteans que han viatjat a Estats Units. 
També s’han repassat les diferents línies de col·laboració entre l’Ajuntament i el Rotary Club, en les quals es ve treballant en els últims anys, com el Concert Benèfic que Rotary celebra tots els anys en Palau Altea, o la donació de fons a l’associació alteana ‘Integra’, de pares de nens amb dèficit d’atenció.

Pin It on Pinterest