Select Page
L’Ajuntament d’Altea, a través de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, ha portat a terme una actuació de millora i neteja en la urbanització “Las mimosas”. L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, i el regidor d’Infraestructures i Escena Urbana, Jaime Sellés, han visitat la finalització dels treballs. 
Les obres han consistit en la neteja dels marges dels carrers de la urbanització, així com la retirada de terres d’enderrocament i allaus de les voreres. També s’ha procedit a la neteja de diversos dipòsits de residus, que havien estat llançats de manera il·legal. 
Cap recordar que Empresa Pública de Desenvolupament Municipal s’encarrega de la neteja de les urbanitzacions, arran del Ple de l’Ajuntament del passat mes de gener, que li va encomanar la neteja dels carrers i edificis públics de la localitat.    

Pin It on Pinterest