Select Page
Dilluns que ve, 10 de setembre, el Centre Cultural d’Altea acollirà una xerrada informativa, a les 17:00 hores, per a explicar als joves alteans els projectes de voluntariat mediambiental que desenvolupa l’ONG ‘De AMICITIA. La xerrada ha estat organitzada per les regidories de Joventut i Medi ambient de l’Ajuntament d’Altea, amb l’objectiu de donar a conèixer els campaments de treball de voluntaris als joves d’entre 18 i 30 anys. Una alternativa que conjuga el turisme amb les labors socials i mediambientals. 
En aquest sentit, l’edil de Medi ambient, Miguel Ángel Capilla, ha recordat que durant aquest estiu un grup de joves de diferents nacionalitats (Espanya, França, Turquia, Japó, Sèrbia, Lituània, Alemanya, i Itàlia) han desenvolupat a Altea tasques de neteja en la desembocadura del riu Algar amb la finalitat d’eliminar la planta invasora ‘hydrocotyle. Per al regidor de Joventut, Sebastián Gómez, “es tracta d’una oportunitat per als joves, perquè puguin viatjar i conèixer altres cultures, aprofitant el voluntariat, ja que no té cost algun d’allotjament o menjar”. 
Els camps de treball de l’ONG ‘De AMICITIA tenen lloc al llarg de tot l’any, per a facilitar la participació dels joves, i també inclouen campaments d’intercanvi d’idiomes per a facilitar l’aprenentatge de l’anglès. La xerrada del dilluns serà impartida pel director de ‘De AMICITIA, Nacho González Martínez.

Pin It on Pinterest