Select Page
El pròxim dia 10 de setembre comença a Altea el curs d’Alfabetització ’Digital’. Un curs bàsic d’iniciació a la informàtica, subvencionat per la Diputació d’Alacant, amb un import de 1.800 euros. El curs està basat en el concepte denominat ‘Bretxa Digital’, la distància que existeix entre les persones i els col·lectius socials que tenen accés a les tecnologies de la informació i la comunicació i qui no ho tenen. 
La Regidoria de Serveis Socials ha plantejat aquest curs, tractant-se d’un curs obert a tota la població d’Altea, de caràcter gratuït per als alteans i alteanes que ho realitzin i nou, ja que és la primera vegada que es realitza un curs d’aquestes característiques per a la població en major risc d’exclusió social en el nostre municipi, tenint com fi fonamental la superació de l’exclusió social per desconeixement i no accés a les Tecnologies d’informació i comunicació. 
Amb aquest curs, la Regidoria de Serveis Socials aposta per la formació en informàtica, ja que en l’actualitat és una de les eines bàsiques i gairebé necessàries per a una inserció sociolaboral real i efectiva. Va dirigit a aquelles persones que no coneixen el funcionament de l’ordinador, i que mai s’han posat enfront d’aquesta tecnologia; és a dir es partirà des del més bàsic fins a conèixer l’essencial de la informàtica. 
Amb aquesta formació, segons ha explicat l’edil de Serveis Socials, Gregorio Alvado, “es va a oferir a les persones l’oportunitat perquè puguin accedir en un futur a una formació reglada en informàtica, sense necessitat d’enfrontar-se a pors i temors pel fet de no haver manejat mai un ordinador”. Així mateix, ha remarcat Gregorio Alvado, que “es pretén augmentar les seves possibilitats i capacitats d’aconseguir una ocupació”. 
Es realitzarà un total de dos cursos: el primer el 10 de setembre i el segon el 18 de setembre, amb una durada cadascun de 6 dies, de 9.00h. a 13.00h. AL finalitzar els cursos es farà lliurar d’un diploma acreditatiu d’aprofitament. 
Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria de Serveis socials, Centre Social (C/Marina Baixa, nº2) i/o cridant al 966882702

Pin It on Pinterest