Select Page

La Regidoria de Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Altea va a engegar durant aquest pròxim curs una iniciativa pilot perquè els més petits puguin compaginar la pràctica de l’esport amb l’aprenentatge de l’anglès. El projecte es desenvoluparà en les categories de Alevins (xiquets/es de 8 i 9 anys) de les modalitats de Futbol i Handbol de les Escoles Esportives Municipals. Així mateix, les classes de Ioga que s’imparteixen en el Centre Cultural Juvenil també es donaran en anglès. Concretament, es tracta que l’entrenament dels esports es porti a terme en un anglès de fàcil comprensió per als alumnes, tant en la categoria Alevin d’Handbol i de Futbol, com en les classes de Ioga Tal com ha explicat el regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, “amb aquesta iniciativa volem facilitar el coneixement de l’anglès entre els més petits, atès que en les edats més primerenques l’aprenentatge d’un idioma és més senzill, però volem fer-lo d’una manera amena, divertida i senzilla, perquè vagin introduint aquest idioma tan important en les seves activitats quotidianes”. Gómez també ha remarcat que “estem convençuts que l’aprenentatge de l’anglès els serà molt útil en el futur i per això anirem analitzant els resultats que s’obtenen durant aquest curs, de cara que en les pròximes edicions de les Escoles Municipals puguem ampliar l’oferta de l’anglès a totes les modalitats esportives”. Les inscripcions poden realitzar-se en el Centre Cultural Juvenil a partir del pròxim 10 de setembre, on també s’oferirà tota la informació que requereixin els usuaris.

Pin It on Pinterest