Select Page
El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Gregorio Alvado ha anunciat aquest matí la pròxima engegada de la 3ª i 4ª edició de l’Escola d’Acollida, desenvolupada per l’Ajuntament d’Altea, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant, que han aportat sengles subvencions, de 2.115 i 2.445 euros, respectivament. 
Alvado ha presentat el projecte juntament amb el treballador social Roberto Llopis i l’educadora social Eva Ramada L’Escola, que es desenvoluparà a través de l’Agència AMICS, abordarà les següents temàtiques: llengua castellana i valenciana; legislació; geografia i història d’Espanya i de la Comunitat Valenciana; i informació pràctica de la vida quotidiana alteana 
Segons ha explicat Alvado, la iniciativa està dirigida a ciutadans estrangers, tant europeus com extra comunitaris, amb l’objectiu de facilitar-los el coneixement dels seus drets i deures, els valors de la convivència democràtica, l’estructura política i l’aprenentatge de les llengües cooficials de la Comunitat Valenciana. En aquest sentit, l’edil ha remarcat que “es tracta de proporcionar-los coneixements necessaris sobre la societat espanyola en general, i alteana en particular, perquè adquireixin autonomia personal i puguin exercir plenament la seva ciutadania”. 
La participació en l’Escola, que tindrà lloc en el Centre Social, és gratuïta i al finalitzar es lliurarà un certificat acreditatiu a tots els participants. La 3ª edició tindrà lloc del 10 al 21 de setembre, en horari de 09:30h a 13:30h, de dilluns a divendres. Mentre que la 4ª edició tindrà lloc del 1 d’octubre al 22 d’octubre, també de dilluns a divendres, però en horari de tarda, de 17:30h a 20:30h. Hi ha un contingent màxim de 40 places per edició i les inscripcions poden formular-se a partir d’avui en el Centre Social o a través del correu electrònic altea.amics@cv.gva.es

Pin It on Pinterest