Select Page
Dissabte que ve a la tarda el Poliesportiu d’Altea acollirà un partit amistós de rugby entre dos equips de la Divisió d’Honor d’aquest esport, el Club La Vila i el Cisneros de Madrid. El partit, organitzat pel club La Vila i la Federació Valenciana de rugby, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea, es disputarà en el camp de gespa natural a les 19:00 hores i l’entrada és gratuïta. 
L’objectiu d’aquesta iniciativa és, tal com ha explicat el regidor d’Esports, Sebastián Gómez, “donar a conèixer aquest esport entre els joves alteans, i promocionar la seva pràctica”. De fet, Gómez ha anunciat que pròximament es va a engegar a Altea una Escola de rubgby en la qual els joves alteans es podran inscriure de manera gratuïta, durant el seu primer any de funcionament. L’entrenador de l’escola serà el alteà Miguel Llac. 
En la presentació del partit també han estat presentis el president de la Federació Valenciana de rugby Ignacio Davila i el president del Club la Vila de rugby, Jasón Craig. Craig ha assenyalat que el partit del dissabte es dividirà en quatre parts de 20 minuts perquè els entrenadors puguin realitzar alineacions diferents. Així mateix, ha remarcat que “es tracta de fomentar el treball amb els nens, que puguin ser jugadors en el futur”. Per la seva banda, Davila ha posat l’accent en la gran afició que ja existeix a Altea, i es dóna la circumstància que diversos jugadors del Club de la Vila són alteans 
El partit coincidirà també amb la celebració a Altea de les 24 hores de Futbol Sala de les Festes de Moros i Cristians. L’activitat començarà el dissabte, a partir de les 17:00 hores, amb els partits per als més petits, i acabarà el diumenge, amb la Final que es disputarà a les 19:30 hores.

Pin It on Pinterest