Select Page

Com en edicions anteriors, la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Tràfic de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa el dispositiu especial de seguretat, amb motiu de la celebració del Castell de l´Olla que se celebrarà dissabte que ve 11 d’agost.Ahir dijous va tindre lloc la primera de les reunions de treball en Vila Gadea, encapçalada pel Subdelegat del Govern en la província d’Alacant, Alberto Martínez, i l’edil de Seguretat Ciutadana i Tràfic, Jaime Sellés.
Amb representants de la Guàrdia Civil, Policia Local, Creu Roja, Protecció Civil, Capitania Marítima, DYA, la Confraria del Castell i la Comissió de festes de Sant Llorens, s’explique detalladament als presents les mesures a prendre perquè la nit transcórrega amb normalitat.
Segons Jaime Sellés, “estem treballant des de fa dies perquè la nit del Castell es puga gaudir com tots els anys, sense un contratemps, i com la nit màgica que és. En aquesta primera reunió que ha transcorregut amb normalitat, hem posat sobre la taula tota a l’experiència adquirida per a tenir previst qualsevol problema que poguera sorgir”. A més l’edil de Seguretat Ciutadana i Tràfic del consistori alteà valorava el treball en l’ombra de tot el dispositiu que de manera extraordinària s’organitza cada any, “ és de ressaltar la màxima dedicació de tots els organismes implicats, que vetlen per la seguretat de les més de 50.000 persones que gaudeixen cada any del Castell de l´Olla”, conclou Jaime Sellés.

Pin It on Pinterest